Contact

Meer over Puuur! Fotografie lees je hier… 

Of stuur meteen een bericht:

Contact


Liever contact via e-mail, telefoon of post?

puuur fotografie cursussen workshops beeldbewerking

Contactgegevens

Puuur! Fotografie
postadres: R. Willemsen
E.Tesschenmacherstraat 32
7415CT Deventer

Studio / cursusruimte: Brink, Deventer

KvK nr 08197639

Telefoon 087-7847493 / 0622 804 317
Mail info @ puuur-fotografie.nl

puuur fotografie cursussen workshops

Meer over Puuur! Fotografie 

Mijn naam is Roland Willemsen, eigenaar van Puuur fotografie.

Iedereen kan leren fotograferen. Onze droom is om minstens 100.000 mensen, direct of indirect, te inspireren om (meer) te gaan fotograferen. Wij geloven dat doen en zelf ervaren de leukste en snelste manier is om iets te leren. We vertellen in eenvoudige woorden hoe het werkt en vervolgens ga je meteen zelf aan de slag. Eventueel kijken we even over je schouder mee en geven je handige tips. Puuur fotografie geeft ook nog eens op een superleuke manier fotografie en beeldbewerking cursussen en workshops.

Over Roland 

In de loop der jaren – ik fotografeer al sinds mijn 16e met een spiegelreflexcamera – heb ik een eigen fotografiestijl ontwikkeld, die veel mensen aanspreekt. Ik krijg dan ook vaak te horen dat ik ‘sprekende’ foto’s maak.

Het fotografievak heb ik vele jaren geleden geleerd door het volgen van fotografiecursussen en specifieke workshops bij vakfotografen en gerenommeerde fotoprofessionals. Daarnaast heb ik me jarenlang laten begeleiden door professionele fotografie mentoren, waardoor ik zowel vanuit de technische kant als de kunstzinnige kant me verder in fotografie heb verdiept.

Het geven van fotografie cursussen en workshops doe ik parttime. Ik heb ook nog een bedrijf waarin ik als businesscoach en spreker organisaties begeleid op het gebied van samenwerking en ICT. Ook hierbij sta ik regelmatig voor groepen en verzorg ik trainingen, waarbij ik soms business en fotografie combineer om elkaar te versterken.

Sprekende foto’s zijn beelden die zelf het verhaal vertellen, het liefst zo puur en authentiek mogelijk. Mijn drijfveer om pure foto’s van authentieke mensen en dingen te maken is de reden geweest om te kiezen voor de naam Puuur! Fotografie.

Puuur portretconcept

Voor portretfotografie heb ik een eigen concept ontwikkeld, dat vijf stappen omvat. Klik op het plaatje voor een vergroting.

Op deze website vind je alles over de fotografie en fotobewerking cursussen en workshops die ik regelmatig verzorg, zowel alleen als samen met andere professionele fotografen en beeldbewerkers. Naast het geven van trainingen neem ik ook freelance opdrachten aan voor zakelijke en privé portretten, bedrijfsreportages, evenementen en productfotografie. En kun je de mooiste dag van je leven nog mooier maken in een superdeluxe trouwauto.

Schrijf je in voor onze fanmail! en blijf op de hoogte van ons cursussen en workshop aanbod.