Trouwauto

Je gaat trouwen? Van harte gefeliciteerd! Nu nog de fotograaf en de trouwauto regelen 

Op zo’n speciale dag wil je natuurlijk graag in een speciale trouwauto vervoerd worden naar het stadhuis of de trouwlocatie. De bruid wil graag een romantische witte limousine en voor de bruidegom mag het wel iets sportiefs zijn.

Wij bieden je de perfecte trouwauto met een representatieve chauffeur:
een parel witte Tesla model S

puuur-fotografie tesla model s trouwauto

Deze volledig elektrische auto is zeer ruim zodat zelfs een bruid met een hoepelrok gemakkelijk in en uit kan stappen en je heel comfortabel zit.

Vraag meer info…  (in verband met corona niet beschikbaar tot na vaccinatie)

Deze trouwauto is te huur voor bruiloften, jubilea en andere speciale gelegenheden. Huren kan vanaf 2 uur tot maximaal 2 dagen en wij bemiddelen altijd voor de chauffeur.  Zelf rijden is helaas niet mogelijk, maar zeg nou zelf; op je trouwdag mag je achterover leunen en genieten van die speciale dag. Kosten indicatie: vanaf € 197,-. Vraag meer info…  (in verband met corona niet beschikbaar tot na vaccinatie)

De kosten voor het huren van onze Tesla trouwauto bestaat uit drie delen: (1) de ‘reiskosten’ vanuit Deventer naar de locatie waar we jullie ophalen, (2) de ‘reis- en verblijfkosten’ om jullie van de ene naar de andere locatie(s) te brengen en de wachttijd tijdens de trouwceremonie en (3) de ‘reiskosten’ van de laatste locatie terug naar Deventer. Zowel voor de reiskosten als de verblijfkosten hanteren we een tarief van € 97,- / uur inclusief btw

Kostenvoorbeeld: je wilt vanaf 11:30 gebruik maken van de trouwauto tot 14:30. Om 11:30 halen we de bruidegom op in Arnhem en rijden naar de bruid in Apeldoorn. Om 12:40 rijden we bruid en bruidegom naar de trouwlocatie in Apeldoorn, waar we om 13:00 uur arriveren. Na de ceremonie, rond 14:00 uur, brengen we het pas getrouwde paar naar de feestlocatie in Velp. Om 14:30 wordt het bruidspaar door de gasten onthaald en nemen we afscheid, waarna we de auto weer terugrijden naar Deventer.

  • Reiskosten Deventer – Arnhem-Noord: 30 minuten (11:00 – 11:30) / € 48,50
  • Reis- en verblijfskosten: 2 uur (11:30 – 13:30) / € 194,-
  • Velp – Deventer: 30 minuten (13:30 – 14:00) / € 48,50
  • Totaal: € 291,- incl. btw

Boeket op de auto: Als bruid draag je meestal een bruidsboeket mee (Tip voor de bruidegom: daar moet jij dus tijdig voor zorgen!). Op verzoek kan jullie bloemist ook een bijpassend boeket samenstellen dat door middel van een zuignap op de ‘motor’kap van de auto wordt bevestigd. Wij kunnen dit ‘autoboeket’ eventueel ook verzorgen a €85,-.

Onze Tesla model S trouwauto heeft een volledig glazen dak en leder interieur. In combinatie met de luchtvering zorgt dat voor een comfortabele rit. Omdat de auto volledig elektrisch wordt aangedreven is er dus geen enkele uitstoot van uitlaatgassen en mogen we in principe overal komen en kunnen we desnoods zonder problemen zelfs binnen rijden.

Opmerking: zorg dat je op tijd onze Tesla reserveert. Neem uiterlijk 3 weken voor de reserveringsdatum contact met ons op, zodat ook wij goed kunnen voorbereiden.

Trouwfoto’s

Als je gaat trouwen wil je later nog eens rustig terug kunnen kijken naar de mooiste en de speciale momenten van je trouwdag. Dan heb je dus een bruidsfotograaf nodig. De bruidegom mag natuurlijk ook op de foto 😉 dus kan ik het misschien beter een bruiloft fotograaf of trouwfotograaf noemen.

Puuur-fotografie werkt samen met beste trouw fotografen, die daar voor specifieke trainingen hebben gevolgd! Je laat de taart voor je bruiloft of het feestmaal toch ook niet door de eerste de beste amateurkok bereiden omdat hij een oven en een pan heeft? Dus huur je ook geen gewone fotograaf in, maar een opgeleide trouw fotograaf.

Ben je op zoek naar een echte trouwfotograaf? Neem dan contact met ons op en wij brengen je geheel vrijblijvend in contact met één of meerdere fotografen, zodat je hun portfolio kunt bekijken en je kennis kunt maken.  (in verband met corona niet beschikbaar tot na vaccinatie)

Tesla Trouwauto